Siirry sisältöön

Tavataan Verkosto-messuilla Tampereella 25.–26.1.

Energia- ja tietoverkkoalan ammattilaisille suunnatut Verkosto-messut järjestetään 25.–26.1.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tapahtuman teemana on älykäs ja vastuullinen verkosto. Älykkäiden verkostojen rakentaminen on tätä päivää, ja messuilla älykkäitä verkostoja päästään rakentamaan myös henkilötasolla. Alan nopea kehitys muuttuvassa maailmassa edellyttää yhä monipuolisempaa osaamista, joten kumppanuuksien merkitys on noussut entistäkin tärkeämmäksi.

Olemme Voimatelilla vahvasti mukana kehittämässä ja ylläpitämässä yhteiskunnan toimivuutta ja olemme ylpeitä siitä, että osaamiseemme luotetaan. Tarjoamme laajan asiantuntemuksemme niin nykyisten kuin tulevienkin asiakkaidemme ja kumppaneidemme käyttöön.

  • Turvaamme yhteiskunnan kannalta huoltovarmuuskriittisten verkkojen ja järjestelmien toimintaa ympäri vuorokauden.
  • Mahdollistamme tietoyhteiskunnan toiminnan ja kehittymisen.
  • Hallitsemme sähköverkkojen kokonaisketjun energiatuotannon lähteestä kiinteistöön saakka – vastuullisesti.
  • Rakennamme älykkäästi toimivaa hiilineutraalia yhteiskuntaa.
  • Suunnittelemme, toteutamme ja optimoimme ympäristöä rasittamattomia energiaratkaisuja kiinteistöjen energian käytön optimoinnista aurinkoenergiajärjestelmiin ja sähköisen liikenteen latausratkaisuihin.
  • Teemme energiatehokkuudesta totta ja vastuullisuudesta asiakkaillemme kannattavaa.

Tervetuloa jututtamaan meitä Voimatelin osastolle A 538 ja kuulemaan esityksemme Smart Network -lavalla E-hallissa keskiviikkona klo 10.30 ja torstaina klo 10.30.

Myyntijohtaja Pekka Hyttisen puheenvuoron Merkittävää energiansäästöä kiinteistön älykkäällä kokonaishallinnalla” aiheina ovat kiinteistön energiatehokkuus, olosuhteiden kokonaishallinta ja hintajousto.

”Uskon, että kiinteistöön jälkiasennettavan älykäs energian optimointijärjestelmä kustannustehokkaana ratkaisuna energiansäästöön, käyttömukavuuteen ja hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamiseen herättää paljon kiinnostusta Verkosto-messujen kävijöiden joukossa”, sanoo Hyttinen.

”Tehtävämme on auttaa parantamaan kiinteistöjen energiatehokkuutta ilman suuria investointeja. Näin teemme energiatehokkuudesta totta ja vastuullisuudesta asiakkaillemme kannattavaa.”

Tutustu lähemmin palveluihimme ja kysy meiltä lisää:

Messuille on rekisteröityneille maksuton sisäänpääsy. Rekisteröidy kävijäksi täällä.

Tervetuloa ajankohtaisten aiheiden ytimeen vaihtamaan ajatuksia ja verkostoitumaan!

 

Kuva edellisiltä Verkostomessuilta, kuvaaja Otto Vainio. Kuvan lähde Tampereen Messut.