Siirry sisältöön

Runko- ja liityntäverkkopalvelut

Runkoverkko yhdistää ihmiset, paikat ja mahdollisuudet. Me turvaamme tiedon liikkeen myös runko- ja liityntäverkossa.

Ota yhteyttä
Wave pattern

Me pidämme maailman yhteydessä

Jotta kaikki yhteydet pysyisivät yllä tässä hetkessä, vaaditaan erityistä taitoa yhdistää eilisen, nykypäivän ja tulevaisuuden tekniikka saumattomasti yhteen.

Palvelutarjoajien runkoverkot ovat keskeisiä infrastruktuureja, jotka mahdollistavat tiedonsiirrot laajemmalle alueelle. Liityntäverkko yhdistää loppukäyttäjät laajempaan tietoverkkoinfrastruktuuriin. Me Voimatelilla olemme näiden yhteyksien asiantuntijoita. Huolehdimme tiedon liikkeestä, joka yhdistää ihmiset, paikat ja mahdollisuudet toisiinsa ympäristöissä – tuntureilta taajamiin ja maaseudulta metropoleihin – nyt ja tulevaisuudessa.

Suunnittelemme, asennamme ja ylläpidämme valtakunnallisesti kaikki eri kriittisten runko- ja liityntäverkkojen laitteet. Osaamisemme kattaa kaikki eri verkkoteknologiat ja -järjestelmät. Meillä on vuosien vankka osaaminen tietoliikenteen saralta, joten meihin voi turvautua silloin, kun tarvitsee luotettavaa kumppania. 

Vastaamme muuttuvan maailman haasteisiin ja nopeasti kasvaviin tiedonsiirtotarpeisiin yhdistämällä eilisen, nykypäivän ja tulevaisuuden tekniikan saumattomasti yhteen. 

Asiakkainamme ovat lähes kaikki operaattorit sekä iso joukko kansainvälisiä laitetoimittajia. Palvelemme myös viranomaisverkkoja sekä kriittiseen infran yrityksiä ja toimijoita.

KESTÄVÄÄ KÄYTETTÄVYYTTÄ

Luottopalvelua verkon suunnitteluun ja rakentamiseen

Suunnittelemme asiakkaidemme verkot ja verkon laitteet luotettavasti huomioiden korkean käytettävyyden ja elinkaaren. Kustannustehokkaaksi ja laadukkaaksi suunniteltu runko- ja liityntäverkko takaa käytettävyyden pitkäksi aikaa. 

Huolellisen suunnittelun pohjalle teemme tarvittaessa laitepaikkakartoituksia (ns. site survey) ja nykytilan kartoituksia, jotta ymmärrämme verkon tarpeet. Hoidamme myös asiakkaillemme tarvittavat luvitus- ja saatavuustiedot ja sopimukset.  Dokumentointipalveluissa huolehdimme, että kaikki tieto on verkkotietojärjestelmissä tallessa ja oikea-aikaisesti saatavilla.

Tie kulkee metsäm keskellä.
Pohjoismainen maisema.

SUJUVIA PROJEKTEJA

Suunnittelu- ja dokumentointipalvelut

Suunnittelu- ja dokumentointipalveluihimme kuuluvat mm. 

  • strateginen suunnittelu 
  • laitepaikkakartoitukset (ns. site surveyt) ja nykytilan kartoitus  
  • verkko-operaattoripalvelut sekä luvitus- ja saatavuuskyselyt 
  • loogisen ja fyysisen verkon asennus- ja laitesuunnittelu
  • WLAN-verkon kuuluvuuskartoitukset ja peittomittaukset 
  • asennusten dokumentointi. 

Runko- ja liityntäverkon rakentaminen käsittää tietoverkkojen perusinfrastruktuurin luomisen, joka mahdollistaa tietojen siirtämisen käyttäjän laitteiston ja laajemman tietoverkkoinfrastruktuurin välillä. Henkilöstömme vahva ammattitaito ja hyvä paikallistuntemus varmistavat, että asiakkaidemme kriittiset rakentamisprojektit etenevät mutkattomasti. 

AMMATTITAITOISTA RAKENTAMISTA

Rakennuspalvelut

Rakennuspalveluihimme kuuluvat mm. 

  • kaapelitelevisioverkon rakennuttaminen ja rakentaminen  
  • runko- ja liityntäverkon laitteiden rakennuttaminen ja rakentaminen  
  • konesaleissa laitteiden rakennuttaminen ja rakentaminen  
  • erilaisten asiakasverkkojen (WLAN yms.) rakennuttaminen ja rakentaminen.
Henkilö piirtää paperille.

Ylläpito- ja viankorjauspalvelumme takaavat vahvat yhteydet 

Viat verkossa eivät katso aikaa tai paikkaa. Emme mekään.  

Ympäri Suomen levittäytynyt osaava ja motivoitunut henkilökuntamme varmistaa ylläpito- ja kunnossapitotöiden lyhyet vasteajat. Palvelemme niin asiakkaitamme 24/7. Näin verkon käyttäjien palvelukokemus pysyy vahvana ja meidän kaikkien tarvitsemat yhteydet vakaina tuoden ihmisiä yhteen sekä tarjoten työtä ja turvaa.

Tie sillalla.

PALVELUT

Palvelumme

Me pidämme maailman yhteydessä. Tietoverkkomme mahdollistavat toimivan yhteiskunnan maaseudulta metropoleihin. Millaisia yhteyksiä voimme varmistaa teille?

Ajankohtaista

Voimatelilla olemme sitoutuneet luomaan ratkaisuja, jotka palvelevat yhteiskuntaa kokonaisvaltaisesti tuoden esiin sen parhaat puolet ja tehden unelmista totta – yhteys kerrallaan. Lue alta, millaisia asioita toimintaamme käytännössä kuuluu.