Valvontapalvelua 24/7 tietoverkkojen ja -järjestelmien maksimaalisen toiminnan tehostamiseksi

Me valvomme – Sinä nukut. Tietojärjestelmien on toimittava keskeytyksettä ja ongelmatilanteissa on tärkeää, että apua on saatavilla nopeasti. Valvomme ja pidämme huolta asiakkaidemme verkoista ja järjestelmistä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Keskittämällä valvontapalvelut meille, säästät ympärivuorokautisen valvontapalvelun ylläpitokustannuksissa ja voit keskittyä oman ydinliiketoimintasi kehittämiseen. Me valvomme, jotta Sinä voit nukkua yösi rauhassa.

 

Valvomme sähkö- ja tietoverkkojen sekä teollisuuden järjestelmiä, yhteyksiä ja laitteita laajasti koko Suomen alueella. Palvelumme on tietojärjestelmä- ja laiteriippumatonta.  Olemme päivittäin tekemisissä useiden asiakkaidemme erilaisten verkkojen ja verkkoelementtien kanssa ja hoidossamme on operoitavia verkkoelementtejä yhteensä jo kymmeniä tuhansia. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja huolehdimme erityisen tarkasti asiakkaamme tietoturvasta.

Valvontapalvelumme avulla varmistat, että tietojärjestelmissä tai -verkossa esiintyvät häiriöt havaitaan välittömästi vuorokaudenajasta riippumatta ja etähallintamme avulla häiriöt poistetaan tai rajataan tarkasti toimestamme. Huolehdimme myös asiakkaidemme häiriöilmoitustoiminnasta tunnistaaksemme pienet verkon häiriöt ennen kuin ne aiheuttavat laajempia vikoja sekä toimimme tarvittaessa teknisenä tukenasi. Verkonvalvonta ulkoisena palveluna ostettuna tuo selkeää kustannussäästöä ja palvelu kasvaa dynaamisesti tarpeen mukaan. Sinun ei tarvitse huolehtia ammattitaitoisen ja ympärivuorokautisen valvomohenkilökunnan ylläpitokustannuksista – meillä on resurssit, jotka joustavat tarpeen mukaan.

 

Tarjoamme palveluja yksittäin tai laajempana palvelupakettina

Räätälöimme palvelukokonaisuuden tarpeesi mukaan. Verkon valvonta, häiriöilmoituspalvelu, tekninen tuki sekä sijaintitieto- ja kaapelinnäyttöpalvelut ovat tilattavissa omina ratkaisunaan tai ne voidaan yhdistää laajempaan palvelupakettiin. Keskittämällä kokonaispalvelun asiantuntijoillemme, pystymme reagoimaan häiriöihin nopeammin ja tehokkaammin. Näin mahdolliset laajemmat viat voidaan varmemmin minimoida. Kun häiriö saadaan haltuun nopeasti, saamme turvattua asiakkaamme palvelun laadun ja asiakastyytyväisyyden.

Voimatelilla on myös pitkä kokemus kenttäviankorjauksesta ja asennustoiminnasta – tarvittaessa myös nämä palvelut voidaan yhdistää palvelupakettiin.

 

Valvontapalvelu

Pystymme valvomaan laajasti konesalipalveluita ja tietoliikenneyhteyksiä sekä kaikkia verkko- ja oheislaitteita. Valvontajärjestelmäpalveluillamme voimme tuottaa asiakkaalle sekä IP-pohjaista että merkkipohjaista valvontaa. Voimme käyttää verkon valvonnassa myös asiakkaiden omia järjestelmiä tai hälytyksiä voidaan siirtää meidän järjestelmiin.

 

Häiriöilmoituspalvelu

Voimatelin tarjoama häiriöilmoituspalvelu toimii asiakkaan tarpeen mukaan jopa 24/7-periaatteella. Vastaamme hälytyspuheluihin ja vikailmoituksiin puhelimitse ja sähköpostitse, jolloin yrityksesi voi optimoida oman teknisen henkilöstön resurssit suoraan hälytys- ja vikatilanteiden ratkaisemiseen.

Toimitamme hälytys- ja vikatilanteiden tiketit sovitulla tavalla, ja haluttaessa voimme viedä tiedot myös suoraan yrityksenne käytössä olevaan järjestelmään. Voimme seuloa ilmoitusten joukosta kiireelliset tapaukset tai erittäin tärkeät asiakkaat ja yhdistää puhelut suoraan tekniselle henkilöstöllenne.

Häiriöilmoituspalvelua voidaan kasvattaa tarpeesi ja kuormasi mukaan, ja saat aina kattavat laatu- ja massaraportit. Häiriöilmoituspalvelu tuo asiakkaallemme kustannussäästöä ja mahdollistaa asiakkaan omien teknisten asiantuntijoiden keskittymisen palvelujen kehittämiseen ja syväosaamiseen.

 

Teknisen tuen palvelut

Tarjoamme teknistä tukea niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillemme. Asiantuntevalla henkilöstöllämme on vuosien kokemus ongelmatilanteiden ratkaisusta ja laitteiden käyttöönotto-opastuksesta. Palveluihimme kuuluvat mm.

 • Laajakaista Helpdesk (ADSL-tuotteet, Docsis, kuitu, wimax, VoIP, IPTV (esim. Watson), tietoturva)
 • Mikrotuki Windows ympäristössä
 • TV-palveluiden tekninen tuki
 • Päätelaitetuki (ADSL, Docsis, Kuitu, VoIP, DigiTV)
 • Sovellus- ja ohjelmistotuki
 • Sähkönkulutus ja kiinteistövalvonta-palvelujen tukipalvelut

 

Sijaintitieto- ja kaapelinnäyttöpalvelu

Tuotamme sijaintitieto- ja kaapelinnäyttöpalveluita, joissa käsittelemme kartta- ja näyttöpyyntöjä.  Vastaanotamme pyynnöt, luomme kartat ja toimitamme ne asiakkaalle.

 

Miksi valita Voimatel valvomaan tietojärjestelmiänne?

 

 • Palvelua ympäri vuorokauden 24/7
 • Ketterää palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
 • Asiakkaan tietoturva keskiössä, josta huolehdimme asianmukaisilla järjestelmillä sekä henkilöstön taustatarkastuksella
 • Vuosien kokemus valvontapalveluista, teknisen tuesta ja vikailmoitusten vastaanotosta
 • Koulutettu ja innokas joukko alan ammattilaisia
 • Keskittämällä häiriötiedottaminen ja valvontapalvelut yhteen voit parantaa asiakastyytyväisyyttä ja saada raportin verkontilasta.
 • Räätälöinti: Mahdollisuus ostaa palvelua räätälöidysti omien tarpeidensa mukaan ja näköiseksi.

 

 

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme:

John Smeds
Tiimipäällikkö, valvomo
p. 044 7938521
john.smeds@voimatel.fi