Voimatel ja Järvi-Suomen Energia tiivistävät yhteistyötä uusien projektien myötä

Voimatel ja Järvi-Suomen Energia ovat allekirjoittaneet useita projektisopimuksia jakeluverkkotöistä Keski-Suomessa Lievestuoreella ja Luhangassa sekä Etelä-Savossa Sulkavalla. Voimatel vastaa myös jo aiemmin sovitusta JSE:n projektista Keski-Suomessa Toivakassa. Sopimuksien yhteisarvo on noin 4 miljoonaa euroa. Projektien rakentaminen tapahtuu pääsääntöisesti ensi vuonna ja vanhojen linjojen purkutyöt on suunniteltu tehtävän vuoden 2021 aikana.

– Järvi-Suomen Energialle on vuosien mittaan useamman hankkeen kautta syntynyt vahva luottamus yhteistyöstä Voimatelin kanssa. Vuorovaikutteinen keskustelu on ollut aina meidän välillä erittäin rakentavaa, innostavaa ja kehittävää, minkä vuoksi teemme myös tulevaisuudessa mielellämme yhteistyötä Voimatelin kanssa, toteaa  Järvi-Suomen Energian verkostopäällikkö Mika Matikainen.

– Yhteistyö Järvi-Suomen Energian kanssa on ollut erittäin sujuvaa, kehittävää ja eteenpäin vievää. Tulemme jatkamaan hyvää yhteistyötämme uusien projektien parissa, kertoo Voimatelin aluepäällikkö Sami Kervinen.