Voimatelin toimitusjohtaja vaihtuu

KPY:n tytäryhtiö Voimatelin vt. toimitusjohtajaksi on nimetty yhtiön sisältä filosofian maisteri, kehitysjohtaja Mikko Heinonen. Hän on aloittanut yhtiön palveluksessa vuonna 2013 ja toimii myös Voimatelin tytäryhtiön OptiWatti Oy:n toimitusjohtajana. Heinonen aloittaa vt. toimitusjohtajana välittömästi ja jatkaa edelleen myös muissa tehtävissään.

Voimatel on merkittävässä muutosvaiheessa. KPY ja päästöttömien energiaratkaisuiden toteuttaja Enersense International Oyj allekirjoittivat kesäkuussa sopimuksen, jonka mukaisesti Enersense hankkii Voimatel Oy:n koko osakekannan osakevaihdolla. Yrityskauppa on ehdollinen ja edellyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyntää sekä tavanomaisten osakekauppaa koskevien ehtojen toteutumista.

”Toimintaympäristö on voimakkaassa murroksessa, mikä näkyy muun muassa markkinassa tapahtuvina merkittävinä yhdistymisinä. Lisähaastetta tuo geopoliittinen tilanne, joka on vaikeuttanut hankintoja ja nostanut kustannustasoa. Mikko Heinonen tuntee yhtiön, asiakkaat ja toimialan syvällisesti. Lisäksi hänellä on vahva tausta Voimatelin strategisesta kehittämisestä. Hän pystyykin ottamaan yhtiön johtoonsa sujuvasti”, Voimatelin hallituksen puheenjohtaja Jussi Holopainen kommentoi.

Holopainen kiittää Timo Raskia, joka toimi Voimatelin toimitusjohtajana vuodesta 2019 lähtien. ”Rask johti yhtiötä vaativassa tilanteessa. Hänen johdollaan Voimatel kehittyi merkittävästi”, Holopainen kertoo.

”Työt jatkuvat Voimatelissa normaalisti. Keskitymme erityisesti asiakasprojektien laadukkaaseen toteutukseen ja kannattavuuden vahvistamiseen yhtiön strategian mukaisesti”, vt. toimitusjohtaja Heinonen kommentoi.

Lisätietoa:

Jussi Holopainen, hallituksen puheenjohtaja
jussi.holopainen@jfp.fi / 040 540 0222