Jukka Laakkosesta Voimatel Oy:n hallituksen puheenjohtaja

Kuopiolaisen KPY-konsernin tytäryhtiön Voimatel Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty AMK-insinööri Jukka Laakkonen 8.10.2018 alkaen.

Hän on ollut Voimatel Oy:n hallituksessa kuluvan vuoden toukokuusta alkaen.

KPY:n hallituksen puheenjohtaja Tarja Tikkasen mukaan Voimatel on erittäin voimakkaassa kehitys- ja kasvuvaiheessa ja yhtiö tarvitsee vahvaa panosta myös hallituksen taholta.

– Uskon, että Jukka Laakkosella on erittäin hyvät lähtökohdat ja asenne hallitustyön johtamiseen, Tikkanen lisää.

– Haluan antaa oman osaamiseni ja kokemukseni toimitusjohtajan ja operatiivisen johdon tueksi. Hydrolinen toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana olemme käyneet läpi hyvin samalaisia kasvu- ja kehitysvaiheita, toteaa Jukka Laakkonen.

KTM, DI Lauri Virkkunen on toiminut Voimatel Oy:n hallituksen puheenjohtajana helmikuusta 2015 lähtien. Tarja Tikkanen kiittää Lauri Virkkusta puheenjohtajuusvuosista, joiden aikana Voimatel on kasvanut merkittäväksi toimijaksi alalla.

Voimatelin hallituksessa jatkavat KTM, eMBA, Lauri Kerman, KTM Kati Kokkonen ja DI Esko Miikkulainen.

Lisätietoa: KPY:n hallituksen puheenjohtaja Tarja Tikkanen, puh. 0400 185 926

 

———————————————

Voimatel on suomalaisomisteinen sähkö- ja tietoverkkojen sekä -järjestelmien elinkaaripalvelujen ja ratkaisujen tuottaja. Voimatel auttaa asiakkaitaan menestymään varmistamalla heidän kriittisten järjestelmien ja verkkojen erinomaisen palvelukyvyn luotettavilla asiantuntijapalveluillaan ja uudistuvilla ratkaisuillaan. Yhtenä alansa suurimpana toimijana Voimatelin asiakkaina ovat mm. Itämeren alueen ja Keski-Euroopan teleoperaattorit, Suomen merkittävimmät siirto- ja jakeluverkkoyhtiöt, globaalit laitevalmistajat sekä suuri joukko teollisuusyrityksiä, kaupunkeja ja kuntia. Voimatelin yli 900 palveluammattilaisen organisaatio palvelee asiakkaita Suomesta, Virosta ja Puolasta käsin. www.voimatel.fi

KPY-konsernin muodostavat Osuuskunta KPY, KPY Sijoitus Oy, Enfo Oyj, Voimatel Oy, Vetrea Terveys Oy ja Kiinteistö Oy Siilinjärven Lentokapteeni. Omistusyhtiöt sekä niiden noin 2 900 työntekijää tekevät KPY:stä yhden Itä-Suomen suurimmista työllistäjistä ja elinkeinoelämän vaikuttajista. KPY:n omistavat n. 21 000 Osuuskunta KPY:n jäsentä, joista suurin osa asuu Kuopion alueella. www.kpy.fi