Nokeval ja Voimatel yhteistyöhön

Valtakunnallinen palveluverkosto tarjoaa jatkossa ensiluokkaista asennus- ja huolenpitopalvelua Nokevalin digitaalisten ratkaisujen asiakkaille.

Nokeval ja Voimatel ovat sopineet kumppanuudesta, jossa molempien yhtiöiden asiantuntijuus ja osaaminen valjastetaan palvelemaan Nokevalin asiakkaiden tarpeita. Tarve valtakunnalliselle palveluverkostolle syntyi luonnollisena seurauksena sille, kun Nokeval julkaisi uuden NSnappy®-alustapalvelun ammattikeittiösektorille. Kasvava tarve asennuksien osalta vaatii osaavaa kumppania. Voimatelin koko maan kattava palveluverkosto mahdollistaa ensiluokkaisen asennus- ja huolenpitopalvelun Nokevalin digitaalisten ratkaisujen asiakkaille. Yhteistyö käynnistyy 1.4.2022.

 

Nopeaa asennuspalvelua avaimet käteen -menetelmällä

Nokeval ja Voimatel yhdistävät voimansa taatakseen asiakkailleen ensiluokkaiset digitaaliset ratkaisut – molempien asiantuntijuus ja osaaminen valjastetaan asiakkaiden digitaalisten kyvykkyyksien parantamiseen.

Nokevalin hiljattain julkaisema NSnappy®-palvelu on kehitetty automatisoimaan ja digitalisoimaan omavalvonta- ja olosuhdevalvontaa missä tahansa toimintaympäristössä, ja palvelun sovellutusmahdollisuudet ovat laajat. Voimatelin ratkaisut tukevat Nokevalin digitaalisten palveluiden asiakkaille tarjottavia asennus- ja huolenpitopalveluita.

Kumppanuuden avulla asennusten vasteajat lyhenevät huomattavasti. Jatkossa Nokeval pystyy luovuttamaan asiakkailleen suuretkin kokonaisuudet avaimet käteen -palveluna.

“Pystyimme tarjoamaan Nokevalille juuri sitä, mitä he asiakkailleen haluavat tarjota, eli laaja-alaista osaamista ja vankkaa kokemusta asennus- ja huolenpitopalveluista eri teollisuudenaloilla sekä lisäksi koko maan kattavan palveluverkoston”, avaa liiketoimintajohtaja Jussi Antikainen Voimatelin vahvuuksia Nokevalin kumppanina.

 

Autamme asiakkaitamme vastuullisuustavoitteiden saavuttamisessa

Nokevalin digitaalinen alustapalvelu NSnappy® ja siihen liitettävät älykkäät IoT-mittalaitteet ovat kehitetty mittaamaan ja valvomaan erilaisia olosuhteita, kuten esimerkiksi lämpötilaa ja kosteutta sekä niiden muutoksia. NSnappy®-palvelu mahdollistaa näin ollen esimerkiksi lämpötilan optimoinnin, mikä tuo suoria säästöjä energiankulutukseen. Lisäksi huoltotarpeiden ennakoinnin kautta saadaan säästöjä esimerkiksi laitteiden energia- ja huoltokustannuksiin. Työprosessien automatisointi ja digitalisointi optimoi toimintaa, tehostaa yrityksen suorituskykyä ja tuo niin suoria kuin välillisiä kustannussäästöjä.

Voimatel puolestaan tekee helppokäyttöisiä ratkaisuja energiansäästöön ja -hallintaan. Palvelut kattavat kiinteistöjen älykkään energianhallinnan parantaen niiden käyttömukavuutta ja helpottaen hallintaa. Voimatelin energian mittaamiseen ja optimointiin liittyvät palvelut voivat nähdä lähitulevaisuudessa päivänvalon myös ammattikeittiöissä, jossa ne voivat ohjata keittiöammattilaista energiatehokkaaseen ja vastuullisempaan toimintamalliin.

Nokevalin ja Voimatelin kumppanuus avaakin molemmille osapuolille uudenlaisia mahdollisuuksia kehittää ratkaisuja energiatehokkuuden kehittämiseen vastuullisemmaksi eri toimialoilla. Energiatehokkuuden edistäminen on kannattavaa vastuullisuutta, sillä se torjuu myös ilmastonmuutosta.

“Kumppanuus mahdollistaa myös ratkaisuja asiakkaidemme liiketoiminnan energiatehokkuuden kehittämiseen”, kertoo Nokevalin liiketoimintajohtaja Markku Lukkari.

 

Tutustu palveluihimme

Lisätietoja:
Nokeval Oy, liiketoimintajohtaja Markku Lukkari, markku.lukkari@nokeval.com, +358 500 682 605
Voimatel Oy, liiketoimintajohtaja Jussi Antikainen, jussi.antikainen@voimatel.fi, +358 44 723 7517