Tervetuloa hengenpelastajaksi!

Verenluovutus on konkreettinen ja helppo tapa auttaa kanssaihmisiä! Potilaat suomessa tarvitsevat joka päivä lähes 1000 verenluovuttajan apua ja yhdestä luovutuksesta saa avun jopa kolme potilasta. Esimerkiksi leikkauspotilaiden, onnettomuusuhrien, syöpää sairastavien ja keskoslasten hoitoon tarvitaan verivalmisteita. Luovuttamalla verta usein pelastat toisen ihmisen hengen! Uusia verenluovuttajia tarvitaan jatkuvasti.

Voimatel haluaa olla mukana edistämässä hyvää ja on haastanut koko henkilöstönsä mukaan luovuttamaan verta. Haluamme haastaa myös asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme mukaan talkoisiin. Halutessanne luovutuksen voi tehdä Voimatelin perustamaan veriryhmään.

Voimatelin henkilöstöpalvelut tarttuivat jo tuumasta toimeen ja kävivät luovuttamassa verta.

– Käyn säännöllisesti luovuttamassa verta, vaikka edellisestä kerrasta onkin jo hieman päässyt kulumaan aikaa. On hienoa antaa oma panos hyvään ja ihmishenkiä pelastavaan toimintaan. Eritoten näin Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun 70-vuotis juhlavuonna. Nykyään asun lähellä Espoon luovutuspistettä ja luovuttaminen käy helposti. Onneksi Veripalvelulla on kuitenkin hyvät kiertävät tapahtumat ja välillä pääsee luovuttamaan melkein omalta kotiovelta. Ojenna sinäkin kätesi, kertoo Voimatelin henkilöstöasiantuntija Erja Turpeinen omista kokemuksistaan ja kannustaa muita lähtemään mukaan.

Liity meidän mukaan tekemään hyvää! Tulet varmasti lähtemään luovutuksesta iloisin mielin ja tietoisena siitä, että olet tehnyt jotain tärkeää.

Testaa ennen luovutusta, voitko luovuttaa verta: www.sovinkoluovuttajaksi.fi .
Lisäinfoa veripalvelun sivuilta www.veripalvelu.fi  ja maksuttomasta luovuttajainfosta, p. 0800 0 5801 (arkisin klo 8–17).