Toimimme aktiivisesti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Tällä hetkellä kaikki toimintomme toimivat normaalisti, mutta seuraamme tilannetta aktiivisesti, ja varaudumme nopeisiin muutoksiin epidemiatilanteen vuoksi. Noudatamme samalla kaikkia Suomen hallituksen päätöksiä ja viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Keskitymme huolehtimaan työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme terveydestä ja turvalllisuudesta.

– Olemme tehostaneet henkilöstömme, ajoneuvojemme ja toimitilojemme hygieniatoimia suojellaksemme kaikkien osapuolten terveyttä, ja varmistaaksemme tällä tavoin häiriöttömän liiketoiminnan.

– Kaikissa tehtävissä, mitkä mahdollistavat etätyön, on työskennelty etätöissä jo yli kaksi viikkoa. Pyrimme hoitamaan myös kaikki asiakastapaamiset ja rekrytoinnit etänä. Vältämme matkustamista.

– Työskentelemme maastossa erityistä varovaisuutta noudattaen viranomaisten ohjeiden ja suosituksien mukaisella tavalla.

– Painotamme henkilöstömme vastuullista toimintaa viranomaisten ohjeiden noudattamiseen myös työajan ulkopuolella.

Panostamme toimitusvarmuuteen ja teemme kaikkemme turvataksemme yhteiskunnan kriittisten verkkojen toiminnan koronaviruksen aiheuttamista haasteista huolimatta.

Lisätietoja toimenpiteistämme saatte tarvittaessa yhteyshenkilöltänne.