Voimatel on allekirjoittanut sopimukset kunnossapitopalveluista KSS Verkon ja KSS Energian kanssa

Jo kaksitoista vuotta kestänyt yhteistyö sai jatkoa, kun Voimatel solmi kolmivuotiset sopimukset KSS Verkko Oy:n ja KSS Energia Oy:n kanssa sähköasemien sähkölaitteistojen kunnossapitopalveluista.

Sopimus sisältää KSS Verkko Oy:n kaikkien sähköasemien, maastokatkaisijoiden sekä 1kV suojalaitteiden tarkastus- ja huoltopalvelut. KSS Energia Oy:n sopimus kattaa heidän omistamien voimalaitosten sähkönjakelulaitteiden huoltopalvelut. Sopimuksissa on mahdollisuus optioille vuosille 2025-2027.

“Olemme tyytyväisiä pitkäaikaisen kumppanuuden jatkoon. Luotettavan  kumppanin avulla voimme taata keskeisten sähkönjakelulaitteiden toimivuuden ja näin tarjota asiakkaillemme mahdollisimman häiriöttömän sähkönjakelun. Olemme yhdessä sitoutuneet kehittämään toimintaamme”, kertoo KSS Verkon kunnossapitopäällikkö Jyri Tompuri.

“Pitkäaikaisen kumppanuuden ja sopimuksien jatkot ovat meille merkittäviä. Saamme olla jatkossakin mukana KSS Verkon ja KSS Energian kriittisen toiminnan varmistamisessa ja taata käyttövarmuusasteen säilymisen korkealla. Toimintamme perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja yhteiseen kehittämiseen”, mainitsee Voimatelin sähköasemien tuotepäällikkö Tuomo Neuvonen.