Voimatel Oy:n hallitus uudistuu

Voimatel Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi on nimetty 15.4.2022 alkaen Jussi Holopainen, joka on toiminut KPY-konsernin hallituksen varapuheenjohtajana useita vuosia. Hallitusammattilaisena toimivalla Holopaisella on pitkä tausta yritysjohtajana niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

”Voimatel toimii aloilla, jotka ovat merkittävien rakenteellisten muutosten edessä. Myös Ukrainan sota ja voimakkaasti kasvaneet kustannukset vaikuttavat liiketoiminnan edellytyksiin. Tässä tilanteessa haluamme omistajana olla entistä tiiviimmin mukana yhtiön strategiatyössä sekä yhtiön johdon tukena, jotta voimme varmistaa yhtiön kilpailukyvyn kehittämisen ja omistaja-arvon vahvistamisen”, uusi puheenjohtaja Jussi Holopainen kommentoi.

Lisäksi hallituksen uudeksi jäseneksi on nimetty OP Ryhmän hallituksen jäsen Pekka Loikkanen. Loikkanen on aiemmin toiminut muun muassa PricewaterhouseCoopers Oy:n osakkaana ja hallituksen puheenjohtajana. Voimatelin hallituksessa jatkaa edelleen Kati Kokkonen. Lämpimät kiitokset Voimatelin hallituksen tässä yhteydessä jättäneille puheenjohtajana toimineelle Jukka Laakkoselle sekä Jorma Turuselle ja Esko Miikkulaiselle.

“Olen toiminut yhtiömme hallituksen puheenjohtajana reilun neljän vuoden ajan, ja nyt on hyvä aika saada uutta vetovoimaa hallitustyöskentelyyn. Voimatelillä hallituksen puheenjohtaja on perinteisesti toiminut lähellä operatiivista johtoa. Jussin pitkä kokemus KPY:n hallituksessa vahvistaa hallitustyöskentelyä”, Jukka Laakkonen kertoo.

 

Lisätietoja
Timo Rask, Voimatel Oy:n toimitusjohtaja, timo.rask@voimatel.fi tai puh. 050 361 9246
Jussi Holopainen, Voimatel Oy:n hallituksen puheenjohtaja, jussi.holopainen@jfp.fi tai 040 540 0222